O NAMA

Zašto izabrati baš nas ?

B-Wood je kompanija specijalizirana za prodaju i postavljanje sobnih vrata, drveni namještaj, te naš program namijenjen ugostiteljskim objektima, ali i domaćinstvima.

Imamo bogato višegodišnje iskustvo i od samog početna proizvodnje naših sobnih vrata nastojimo da zadovoljimo sve vaše potrebe i tako vam pružimo vrata kakva do sada niste vidjeli.

Kombinacija kvalitetnih proizvoda, sjajnih ljudi, njegovanja tradicije i ljubavi prema poslu, posvećenosti, poštovanja i iskrenosti prema našim klijentima i poslovnim saradnicima je igrala ključnu ulogu u našoj poziciji na tržištu. Naš osnovni cilj je da kupcima pružimo kvalitet i zadovoljstvo koji žele i koji zaslužuju.

0
ZAPOSLENIH
0
ZADOVOLJNIH KUPACA
0
ZAVRŠENIH RADOVA
0
VRSTA VRATA

Kako kreiramo
vrijednost za klijente ?

Poštovanje i iskrenost

Naše temeljne vrijednosti koje želimo svojim pristupom poslu pokazati klijentu i pružiti mu potrebne informacije, transparentno i istinito, bez skrivenih poruka ili troškova.

Tradicija i kvalitet

Sve naše godine njegujemo našu predanost poslu, a vrhunski kvalitet proizvoda i usluga je ono što pružamo baš svakom klijentu.

Volimo i cijenimo drvo

Specijalizirani smo u drvnoj industriji i cijenimo visoki kvalitet, i ništa manje od toga. Zbog toga ćete u našoj bogatoj ponudi pronaći samo najbolje drvene proizvode.

Sigurnost i zadovoljstvo

Kada izaberete drveni proizvod koji želite, budite sigurni da nećete zažaliti i da ćete biti zadovoljni. Vaše zadovoljstvo je i naše zadovoljstvo.

Dugovječnost i trajnost

Proizvodi koje kod nas kupite ne traju godinama, nego desetinama godina. Jednom kada proizvod kupite kod nas, nećete ga mijenjati dugo vremena.

PORODIČNA TRADICIJA

Sve je počelo kao mali porodični biznis, a ogromna posvećenost nas je dovela tu gdje smo danas. Istu posvećenost i dalje njegujemo, a porodične vrijednosti maksimalno cijenimo i poštujemo.